5 Spørsmål & Svar i

Spørsmål til betaling

Uberettiget vask

Når en bil som ikke er registrert vaskes ved å manuelt taste inn en bil som er registrert og tilhørende pin-kode, får du automatisk tilsendt en e-post om uberettiget vask. Når dette skjer, betales enkeltvaskprisen sammen med den påfølgende månedlige oppkrevingen. Dette gjør vi for at du ikke skal jukse systemet og dermed vaske alle typer biler på ett medlemskap. Informasjonen vi har lest og fanget opp inn er i e-posten vi sendte deg. Som oftest skjer det når du har glemt å skifte bilskilt, eller har lagt inn feil skilt – og derfor er det viktig at riktig bil står på medlemskapet du har.

Hvis du mener at det har oppstått en feil, så er det selvfølgelig bare å kontakte oss ved å fylle ut skjemaet under.

Hvorfor har dere trukket penger to ganger på en måned?

Med et medlemskap hos Wash World betaler du på forhånd for medlemskapet ditt. Betalingen gjøres opp per kalendermåned og ikke per løpende 30 dager.
Vi trekker derfor betaling for inneværende måned ved opprettelse av medlemskap, også selv om du melder deg inn i midten av måneden. Ved neste månedlige betaling trekkes beløpet siste virkedag i samme inneværende måned.

For å se betalingsoversikten din kan du klikke her

 

Når trekkes det betaling for medlemskapet mitt?

Betalingen av medlemskapet ditt innkreves siste virkedag i måneden. Det kan imidlertid skje for noen at betalingen innkreves med en gang, mens andre belastes neste virkedag.

 

Betalingen min er feil – hva gjør jeg?

Siden du er påmeldt automatisk betaling, kan du alltid sjekke kontoutskriften for eventuelle feilbetalinger. Du kan også enkelt finne din betalingsoversikt på profilen din under \"Betaling\" og se gjennom din siste betaling. Hvis du har spørsmål om eventuelle feilbetalinger, er du alltid velkommen til å kontakte oss for mer info.

For å se betalingsoversikten din kan du klikke her

 

Hvor ser jeg betalingen min?

Under profilen din kan du enkelt finne en betalingsoversikt over tidligere og fremtidige betalinger. Under "Betaling" kan du også enkelt se og administrere kortinformasjon og kvitteringer.

Klikk her for å se betalingsoversikten din

 

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt? Ikke bekymre deg, vi sitter klare