6 Spørsmål & Svar i

Ny kunde

Hvilke vaskeprogrammer tilbyr dere?

Vi tilbyr fem forskjellige vaskeprogrammer for ethvert behov:

Express: Enkel og lynrask bilvask som fjerner løst støv og overflatesmuss etterfulgt av en lett tørk.

Standard: God og rask bilvask som fjerner det meste løste smusset, etterfulgt av en god tørk.

Premium: Særdeles god og grundig bilvask som fjerner alt løst smuss, etterfulgt av en god tørk.

Premium Shine: Luksus og omhyggelig bilvask som effektivt fjerner alt løst smuss med et skinnende resultat, etterfulgt av en utmerket tørk.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som gir deg en skinnende ren bil med alt du trenger, etterfulgt av ekstra tørkning.

 

Får jeg vaskekort til vaskehallen?

Nei, du får ikke et vaskekort. Hvis du har opprettet et medlemskap for ubegrenset bilvask, er medlemskapet knyttet til bilskiltet ditt, som automatisk skannes ved vaskehallen.

I spesielle tilfeller der vi ikke kan lese bilskiltet automatisk, kan du selvsagt fortsatt bruke medlemskapet ditt ved manuelt å taste inn bilskiltet og PIN-koden din til vaskehallen.  

 

Kan jeg vaske i alle vaskehaller?

Som medlem av Wash World kan du vaske i alle våre vaskehaller for 10 kr ekstra per måned. Tilleggskjøpet kan enkelt og alltid avmeldes igjen og avsluttes i slutten av inneværende måned.

Hvis du ikke ønsker å kjøpe tilgang til alle vaskehaller, har du ubegrenset vask i din primære vaskehall inkludert i medlemskapet ditt. Du velger din primære vaskehall når du oppretter medlemskapet, og du kan endre det en gang for hver 30. dag. Velger du å vaske i en annen vaskehall enn din primære vaskehall, koster det 10 kr ekstra per vask.

 

Når blir medlemskapet mitt aktivert?

Medlemskapet ditt blir aktivert på den datoen du har valgt. Hvis du ikke velger en dato, aktiveres medlemskapet rett etter opprettelse. Hvis du registrerer deg for en lokasjon som ennå ikke er åpnet, eller hvis du velger en startdato i fremtiden, vil medlemskapet først bli aktivert på den datoen du har valgt.

Hvis medlemskapet ditt har en startdato i fremtiden, trekkes betalingen naturligvis først når medlemskapet aktiveres.

Du kan alltid se status og startdato for medlemskapet ditt på 'Min profil', som du finner her

Hvordan oppretter jeg et medlemskap til ubegrenset bilvask?

Du kan enkelt opprette et medlemskap til ubegrenset bilvask her.
Når du har fullført betalingen, er medlemskapet opprettet, og du vil heretter motta en velkomstmail. Og da er du klar til å vaske bilen hos Wash World!

 

Hvordan fungerer et medlemskap til ubegrenset bilvask?

Når medlemskapet ditt er aktivert, kan du kjøre og vaske bilen din. Medlemskapet ditt er knyttet til bilskiltet som automatisk skannes ved vaskehallen. Det betyr at du ikke trenger å vente på noe annet enn velkomstmailen, og så snart den er mottatt, kan du benytte medlemskapet ditt.

  • Kjør til vaskehallen 
  • Godta på terminalen at du blir i bilen under vask
  • Bilskiltet ditt skannes automatisk*
  • Velg din vask og evt. tilleggskjøp
  • Kjør inn i vaskehallen og nyt vasken

*I noen få tilfeller kan det hende at bilskiltet ditt ikke skannes automatisk. Her kan du imidlertid fortsatt bruke medlemskapet ditt ved å velge «medlem» på terminalen og deretter taste inn bilskiltet og PIN-koden din til vaskehallen manuelt.

 

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt? Ikke bekymre deg, vi sitter klare