6 Spørsmål & Svar i

Sett medlemskap på pause

Kan jeg endre medlemskapet mitt hvis det er på pause?

Nei, det er ikke mulig å endre medlemskapet mens det er på aktiv pause. Hvis du ønsker å endre medlemskapet eller avslutte det, må du først reaktivere medlemskapet ved å stoppe pausen.

Hvordan stopper jeg en pause?

Hvis du ønsker å stoppe en aktiv pause, kan du gjøre det enkelt og raskt på medlemsprofilen din.

• Gå til "Min Profil"
  • Trykk på "Medlemskap"
  • Velg bilskiltet som er satt på pause
  • Trykk på "Stopp pause"
  • Bekreft

Etter dette avsluttes pausen umiddelbart, og du vil kunne bruke medlemskapet ditt igjen samme dag.

Hvis du ønsker å avbryte en planlagt pause, kan du bruke samme fremgangsmåte som ovenfor.

Du kan stoppe en aktiv pauseperiode ved å klikke her

Når stopper pausen min?

Pausen din avsluttes automatisk på sluttdatoen du valgte da du planla pausen. Du kan se datoen i e-postbekreftelsen du mottok da pausen ble aktivert.

Ønsker du å stoppe en aktiv pause, kan du enkelt og raskt gjøre dette på profilen din.

Slik stopper du den aktive pausen

•  Gå til medlemsprofilen din
  • Trykk på "Medlemskap"
  •  Velg bilskiltet som er satt på pause
  • Trykk "Stopp pause"
  • Bekreft endringen

Etter dette avsluttes pausen umiddelbart, og du vil kunne bruke medlemskapet ditt igjen samme dag. Du kan stoppe en aktiv pauseperiode ved å klikke her

Hvordan endrer jeg en planlagt pause?

Hvis du har planlagt en pauseperiode i fremtiden som du ønsker å endre, kan du annullere den planlagte pausen og velge en ny periode.

Gå til medlemsprofilen din

• Trykk på "Medlemskap"
  • Velg bilskiltet som har en planlagt pause
  • Trykk på "Annuller pause"
  • Velg en ny ønsket pauseperiode
  • Bekreft endringen

Du kan endre planlagte pauseperioder ved å klikke her

Hvordan endrer jeg en aktiv pause?

Hvis du vil at medlemskapet ditt skal være på pause lenger enn opprinnelig planlagt, kan du stoppe en nåværende pause og planlegge en ny pause. Vær oppmerksom på at det krever at du har pauseperioder tilgjengelig.

Slik endrer du en aktiv pause:

• Gå til medlemsprofilen din
  • Trykk på "Medlemskap"
  • Velg bilskiltet som er satt på pause
  • Trykk på "Stopp pause"
  • Da aktiveres medlemskapet på nytt, og du kan velge en ny pause

Du kan velge en ny pauseperiode ved å klikke her

Hvordan fungerer pause på medlemskapet mitt?

Hos Wash World er vi glade for å kunne gi våre kunder fleksibilitet i medlemskapet, og du kan derfor sette medlemskapet på pause hvis du f.eks. skal på ferie eller hvis du ikke har bil i en periode.

Du kan velge pauseperiode for en måned av gangen, hvor du ikke kan bruke medlemskapet ditt, og hvor du så klart ikke betaler for medlemskapet. Du velger selv hvilken måned pausen skal tre i kraft, og når pausen er over, reaktiveres medlemskapet ditt automatisk. Du kan velge pause maks 3 måneder ute i fremtiden.

Vilkårene for pause er maksimalt tre måneder per løpende år. Når alle pauseperioder er oppbrukt, tar det et år før du kan sette medlemskapet på pause igjen.

Du kan sette medlemskapet på pause ved å klikke her