3 Spørsmål & Svar i

Innlogging og passord

Jeg har glemt PIN-koden til vaskehallen – hva gjør jeg?

Har du glemt koden til vaskehallen, kan du enkelt opprette en ny kode på medlemsprofilen din.

• Gå til medlemsprofilen din
  • Klikk på "Passord"
  • Tast inn den nye 4-sifrede koden du ønsker til vaskehallen
  • Bekreft ved å klikke på "Lagre endringer"

For å lage en ny kode til terminalen ved vaskehallen kan du klikke her

Jeg har glemt passordet til profilen min – hva gjør jeg?

Hvis du har glemt passordet til medlemsprofilen din, kan du enkelt be om et nytt passord.
Tast inn e-postadressen du har registrert hos oss, så sender vi deg en e-post der du har mulighet til å velge et nytt passord.

Du kan be om et nytt passord til medlemsprofilen din ved å klikke her

Hvorfor har jeg to passord?

Du har to passord hos Wash World for å gi deg bedre datasikkerhet – et personlig passord for å logge inn på medlemsprofilen din og en 4-sifret PIN-kode til vaskehallen.

Passord for "Min profil"
Brukes til å logge inn på "Min profil" og se alle opplysningene dine samt administrere medlemskap og betalinger. Passordet må bestå av minimum åtte bokstaver, ett tall og ett tegn.

PIN-koden til vaskehallen
I det tilfellet at bilskiltskanneren ikke kan lese bilskiltet ditt automatisk ved vaskehallen, må du taste inn den 4-sifrede PIN-koden manuelt på terminalen for å benytte medlemskapet ditt.

Du kan administrere passordene dine ved å klikke her