Mer enn 10 vaskehaller og 5 Vask Selv-stasjoner i Norge

Finn vaskehall nær deg

Få tilgang til alle vaskehaller for bare +15 kr/måned.

Vi åpner stadig nye vaskehaller

Mangler det en nær deg?

Meld deg på og få beskjed når vi åpner en vaskehall nær deg

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene.
Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt? Vi sitter klare for å hjelpe deg. 

Gå til Hjelp
Uberettiget vask

Når en bil som ikke er registrert vaskes ved å manuelt taste inn en bil som er registrert og tilhørende pin-kode, får du automatisk tilsendt en e-post om uberettiget vask. Når dette skjer, betales enkeltvaskprisen sammen med den påfølgende månedlige oppkrevingen. Dette gjør vi for at du ikke skal jukse systemet og dermed vaske alle typer biler på ett medlemskap. Informasjonen vi har lest og fanget opp inn er i e-posten vi sendte deg. Som oftest skjer det når du har glemt å skifte bilskilt, eller har lagt inn feil skilt – og derfor er det viktig at riktig bil står på medlemskapet du har.

Hvis du mener at det har oppstått en feil, så er det selvfølgelig bare å kontakte oss ved å fylle ut skjemaet under.

Hva er forskjellen mellom en Premium- og en Premium Shine-vask?

Vår Premium-vask er en meget god og grundig bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks, underspyling, polering etterfulgt av en meget god tørking.

Vår Premium Shine-vask er en luksuriøs og grundig bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks, underspyling, insektmiddel, polering etterfulgt av en grundig tørking.

Hva er forskjellen mellom et Standard- og et Premium-vask?

Vår Standardvask er en god og rask bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks etterfulgt av en god tørking.

Vår Premium-vask er en meget god og grundig bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks, underspyling, polering etterfulgt av en meget god tørking.

Hva er forskjellen mellom et Express- og et Standard-vask?

Vår Express er en enkel og lynrask bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling etterfulgt av en lett tørking.

Vår Standardvask er en god og rask bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks etterfulgt av en god tørking

Gå til Hjelp