Vask Selv
bilen din
for 9,75 kr/min.

Foretrekker du å gjøre det selv? Da kan du bruke våre Vask Selv-stasjoner med høytrykkspylere, børster og såpe.

Miljøvennlig

Gjør det selv

Enkel og rask betaling

Vask Selv

Slik gjør du

1. Høytrykksforvask

Skyll med såpe og vann for å fjerne smuss min. 30 cm. fra bilen

2. Skumspreder

Dekk bilen i et lag av skum

3. Børstevask

Børst bort eventuelt gjenværende smuss grundig

Vask Selv børstevask

4. Skyll med voks

Skyll til såpen er borte

5. Plettfri skyll

Skyll raskt med kalkfritt vann for en plettfri bil

Vi åpner hele tiden nye Vask Selv-stasjoner

Finn Vask Selv nær deg

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene.
Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt? Vi sitter klare for å hjelpe deg.

Gå til Hjelp
Hvorfor er det trukket 200 kr fra kortet mitt?

Vi har reservert 200 kroner på kontoen din i forbindelse med betalingen. Dette kan skje når du bruker en konto eller et kredittkort, og reservasjonen kan vare i opptil 30 bankdager. Det er ikke Wash World som har gjort reservasjonen, men vanligvis din bank. Det reserverte beløpet vil selvfølgelig bli frigitt, og vi vil kun belaste kostnaden for de minuttene du har vasket bilen. Normalt vil pengene bli refundert innen 3-5 bankdager.

Vær oppmerksom på at det blir reservert 200 kroner hver gang du bruker kortet på terminalen.

 

Uberettiget vask

Når en bil som ikke er registrert vaskes ved å manuelt taste inn en bil som er registrert og tilhørende pin-kode, får du automatisk tilsendt en e-post om uberettiget vask. Når dette skjer, betales enkeltvaskprisen sammen med den påfølgende månedlige oppkrevingen. Dette gjør vi for at du ikke skal jukse systemet og dermed vaske alle typer biler på ett medlemskap. Informasjonen vi har lest og fanget opp inn er i e-posten vi sendte deg. Som oftest skjer det når du har glemt å skifte bilskilt, eller har lagt inn feil skilt – og derfor er det viktig at riktig bil står på medlemskapet du har.

Hvis du mener at det har oppstått en feil, så er det selvfølgelig bare å kontakte oss ved å fylle ut skjemaet under.

Hva er forskjellen mellom en Premium- og en Premium Shine-vask?

Vår Premium-vask er en meget god og grundig bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks, underspyling, polering etterfulgt av en meget god tørking.

Vår Premium Shine-vask er en luksuriøs og grundig bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks, underspyling, insektmiddel, polering etterfulgt av en grundig tørking.

Hva er forskjellen mellom et Standard- og et Premium-vask?

Vår Standardvask er en god og rask bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks etterfulgt av en god tørking.

Vår Premium-vask er en meget god og grundig bilvask med sjampo, børstevask, høytrykksspyling, hjulvask, skyllevoks, underspyling, polering etterfulgt av en meget god tørking.

Gå til Hjelp

Vask Selv

For deg som gjør det selv

Vask Selv er for deg som foretrekker å vaske bilen selv. Du bestemmer selv hvor grundig bilen din skal vaskes – og hvor lite eller mye tid du vil bruke på det.
Vask Selv-konseptet er et supplement til våre automatiske vaskehaller og til kunder som vasker bilen hjemme.

Vi tilbyr Vask Selv på 3 Wash World-lokasjoner i Norge, og vi åpner jevnlig nye Vask Selv-stasjoner.

Vask Selv – bilvask på den profesjonelle måten

Vask bilen selv – det kan gjøres både profesjonelt og komfortabelt. Våre Vask Selv-stasjoner er utstyrt med høykvalitets høytrykkspylere, såpe og børster, som vasker bilen din ren på en skånsom måte. Du kan stå i le i våre overdekte båser og vaske bilen ren fra tak til felger med profesjonelt utstyr.

Enkle trinn til en ren og skinnende bil: høytrykksforvask, skumspreder, børstevask, skyll med voks og plettfri skyll. Følg fremgangsmåten som vist i vaskebåsen, så får du det beste resultatet av din bilvask – hver gang.

Miljøvennlig bilvask

Våre vaskehaller er miljøvennlige og vannbesparende, og det brukes kun EU-godkjente produkter og biologisk nedbrytbare kjemikalier. Vask Selv-stasjonene bruker kalkfritt vann i skyllingen, og dette gjør at det ikke dannes hvite kalkflekker på bilen. Det betyr at du ikke trenger å tørke bilen etterpå. Kjør en tur i den nyvaskede bilen din – så er det gjort!

Gjør det selv-bilvask til lav minuttpris

Med vårt gjør-det-selv-konsept bestemmer du selv kvaliteten på bilvasken – og ikke minst tiden du vil bruke på den. Vask Selv har en fast lav pris på 9,75 kr pr. minutt. Betaling skjer enkelt og raskt ved vår betalingsenhet i båsen.