Vi er Wash World

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg.

I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden.

Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt.

På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark.

Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken.

Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.