Enkel og effektiv bilvask

Arendal - Tangen Alle

24 timer alle dager i ukenTangen Alle 1, 4817 His

Miljøvennlig bilvask

Det finner du i Tangen Alle 1

Høyde: 2,6mSidespeil til sidespeil: 2,55mMaks hjulbredde: 2,15m
Image

Åpen 24 timer i døgnet

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv-stasjoner

Vi åpner stadig nye vaskehaller

Mangler det en nær deg?

Meld deg på og få beskjed når vi åpner en vaskehall nær deg

Billig og miljøvennlig bilvask i Arendal

Beliggende i Arendal finner du våre to toppmoderne vaskehaller, som tilbyr billig, enkel og effektiv bilvask som er skånsom for både miljøet og bilen din. Vi har åpent 24/7 alle dager, slik at du kan vaske bilen din når det passer deg best. Hos Wash World ønsker vi å gi deg fleksibiliteten til å nyte en ren og skinnende bil når som helst.

Bilvask til lave priser

Hos Wash World i Arendal tilbyr vi fem forskjellige medlemskap til en lav pris – enten du velger et abonnement eller kjøper enkeltvask. For kun 119 kr/md kan du få ubegrenset bilvask og nyte fordelene med å ha en ren bil hele året. Velg den typen vask som passer dine behov:

Express: Koster 119 kr per måned for ubegrenset vask – og 69 kr for en enkeltvask. Her får du en enkel og standard bilvask som sørger for å få bilen din ren og pen på en rask og effektiv måte.

Standard: For 179 kr per måned i abonnementspris eller 109 kr for en enkeltvask, kan du få vasket felger og påført skyllevoks, alt som en del av en klassisk bilvask.

Premium: Dette er abonnementet for deg som vasker bilen litt oftere og ønsker flere tjenester. For 239 kr per måned eller 149 kr for en enkeltvask kan du fritt benytte deg av nesten alle våre tjenester hos Wash World. Her kan du blant annet få polert, høytrykkspylt og underspylt bilen din.

Premium Shine: Dette er den ultimate bilvasken som sørger for at alt på bilen din er i reneste orden. Bilvasken inkluderer lakkforsegling og insektrens. Premium Shine koster 299 kr per måned eller 189 kr for en enkeltvask.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som gir deg en skinnende ren bil med alt du trenger, etterfulgt av ekstra tørking. All Inclusive koster 449 kr per måned eller 279 kr for en enkeltvask.

Foretrekker du å gjøre det selv?

Hos Wash World i Arendal tilbyr vi også to vask-selv-stasjoner. Vi tilbyr et bredt utvalg av profesjonelt utstyr som gir deg muligheten til å gi bilen din en omfattende rengjøring og pleie. Det er 7 enkle trinn som avsluttes med avspyling, slik at du får en blank og vannavstøtende overflate. Våre vask-selv-stasjoner er tilgjengelige døgnet rundt, slik at du kan vaske bilen når det passer deg best.

Bilvask har aldri vært enklere

Vi vet hvor viktig det er å ha en ren bil, og hos Wash World får du bilvask til rimelige priser – enten du har et medlemskap, prøver en enkeltvask eller gjør det selv i våre vask-selv-stasjoner. Vi har en løsning som passer dine behov.