Enkel og effektiv bilvask

Gjøvik - Rambekkvegen

24 timer alle dager i ukenRambekkvegen 1, 2816 Gjøvik

Miljøvennlig bilvask

Det finner du i Rambekkvegen 1

Høyde: 2,6mSidespeil til sidespeil: 2,55mMaks hjulbredde: 2,15m
Image

Åpen 24 timer i døgnet

Image

1 vaskehaller

Image

2 Vask Selv-stasjoner

Vi åpner stadig nye vaskehaller

Mangler det en nær deg?

Meld deg på og få beskjed når vi åpner en vaskehall nær deg

Rambekkvegen 1, 2816 Gjøvik

Bilvask Gjøvik

I Rambekkvegen 1, her i Gjøvik, kan du finne en av Wash Worlds vaskehaller. Her kan du benytte deg av alle våre tjenester, til både abonnementspriser og enkeltpriser. Du får en billig, enkel og effektiv bilvask – som er skånsom for både pengeboka, bilen og miljøet. Wash Worlds bilvask i Gjøvik tilbyr også selvvask.

Selvvask Gjøvik

Er du en av dem som best liker å vaske bilen selv? I Rambekkvegen har vi intet mindre enn to selvvaskstasjoner, som du kan betjene til en lav pris på bare 9,75 kr. Disse stasjonene er overdekt, slik at du kan unngå dårlig vær når du vasker bilen – noe som kanskje ikke alltid er like lett hjemme. Du er utstyrt med såpe, vann og børster til å vaske bilen med. Du får også en skylning av bilen, med kalkfritt vann.

Mange flere tjenester hos Wash World Gjøvik

Vi har langt flere tjenester hos Wash World Gjøvik. Ønsker du effektiv og god bilvask, finner du mange muligheter foran deg. Vi har fem slags forskjellige tjenestenivåer, til både abonnementspris og enkeltpris.

Express: Koster 119 kr. i måneden for ubegrenset vask – og 69 kr. for en enkeltvask. Du får her en helt enkel og standard bilvask, som sørger for å få bilen din ren og pen på en rask og effektiv måte.

Standard: For 199 kr. i abonnementspris i måneden eller 119 kr. for en enkelt vask, kan du både få vasket felger og få skyllevoks på, alt som er innen en klassisk bilvask.

Premium: Dette er abonnementet for deg som vasker bilen litt oftere, og ønsker flere tjenester. For 259 kr. i måneden, eller 159 kr. for en enkelt vask – kan du benytte deg fritt av nesten alle tjenestene våre hos Wash World. Her kan du blant annet få polert, høytrykkspylt og underspylt bilen din.

Premium Shine: Dette er den ultimative bilvasken, og sørger for at alt på bilen din er i reneste orden. Bilvasken sørger for lakkforsegling og insektrens. Premium Shine koster 299 kr. i måneden, eller 189 for en enkelt vask.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som gir deg en skinnende ren bil med alt du trenger, etterfulgt av ekstra tørkning. All Inclusive koster 449 kr. i måneden, eller 279 for en enkeltvask.

Wash World Gjøvik er åpent hele døgnet, alle ukens dager.