Enkel og effektiv bilvask

Kopervik - Austre Karmøyveg

24 timer alle dager i ukenAustre Karmøyveg 126, 4250 Kopervik

Miljøvennlig bilvask

Det finner du i Austre Karmøyveg 126

Høyde: 2,6mSidespeil til sidespeil: 2,55mMaks hjulbredde: 2,15m
Image

Åpen 24 timer i døgnet

Image

2 vaskehaller

Vi åpner stadig nye vaskehaller

Mangler det en nær deg?

Meld deg på og få beskjed når vi åpner en vaskehall nær deg

Miljøvennlig bilvask i Kopervik

Leter du etter en effektiv og miljøvennlig måte å holde bilen din ren på? Wash World har to topp moderne bilvaskehaller i Kopervik, som bruker mindre energi og vann enn tradisjonelle vaskehaller.

Våre vaskehaller har også et vannrensesystem som resirkulerer vannet, og all såpen vår er biologisk nedbrytbar. Derfor kan du føle vaske med god samvittighet, vel vitende om at du tar vare på miljøet samtidig som du holder bilen din ren. Dessuten tar det bare noen få minutter å få bilen din til å skinne og se ny ut igjen i våre effektive vaskehaller.

Finn vår bilvask i Kopervik på Austre Karmøyveg 130. Vi har åpent 24/7 hele året, så du kan vaske bilen akkurat når det passer deg.

Rimelige priser på medlemskap hos Wash World

I Wash World mener vi at alle fortjener å holde bilen ren. Bilen din er en viktig investering som du er avhengig av hver dag. Derfor er det viktig å holde den ren, så den bevarer verdien og levetiden forlenges; støv og skitt kan forårsake riper og slitasje over tid, noe som kan føre til forfall.

Derfor tilbyr vi billige medlemskap som lar deg vaske bilen så ofte du vil.

Velg mellom

Medlemskapene koster mellom 119 kr og 449 kr, så det finnes medlemskap som passer for ethvert budsjett. Med våre medlemskap kan du ta best mulig vare på bilen din uten å overskride budsjettet.

Prøv vår enkeltvask helt uten binding

Ikke alle er klare til å forplikte seg til fullt medlemskap med en gang. Derfor tilbyr vi også enkeltvasker, slik at du kan prøve tjenesten vår og se hvilken forskjell det kan gjøre for bilen din – helt uten binding.

Vi tilbyr fem ulike typer enkeltvask til priser fra 59 kr til 249 kr, slik at du kan velge den løsningen som passer best for dine behov.

Hvis du er i tvil om hvilket av medlemskapene våre som passer for deg, så prøv en av våre enkeltvasker. Enkeltvasker er uforpliktende, så du betaler bare en engangssum for bilvasken din.