Enkel og effektiv bilvask

Kristiansand - Avenyen

24 timer alle dager i ukenAvenyen 45, 4636 Kristiansand

Miljøvennlig bilvask

Det finner du i Avenyen 45

Høyde: 2,6mSidespeil til sidespeil: 2,55mMaks hjulbredde: 2,15m
Image

Åpen 24 timer i døgnet

Image

2 vaskehaller

Image

2 Vask Selv-stasjoner

Vi åpner stadig nye vaskehaller

Mangler det en nær deg?

Meld deg på og få beskjed når vi åpner en vaskehall nær deg

Avenyen 45, 4636 Kristiansand

Bilvask i Kristiansand

Hvis du trenger en skikkelig god og effektiv bilvask, synes vi du skal svinge innom Wash World i Avenyen 45. Her ligger det to vaskehaller, og to selvvaskstasjoner, så her kan du benytte deg av alle våre tjenester, til både abonnementspriser og enkeltpriser. Du får en billig, enkel og effektiv bilvask – som er skånsom for både pengeboka, bilen og miljøet. Wash Worlds bilvask i Avenyen 45 i Kristiansand, er dessuten døgnåpen – slik at du kan vaske bilen akkurat når det passer deg, alle dager i uka.

Tjenester hos Wash World Kristiansand

Vi har langt flere tjenester hos Wash World i Kristiansand. Ønsker du en effektiv og god bilvask, er det mange muligheter foran deg. Vi har fe slags forskjellige tjenestenivåer, til både abonnementspris og enkeltpris.

Express: Koster 119 kr. i måneden for ubegrenset vask – og 69 kr. for en enkeltvask. Du får her en helt enkel og standard bilvask, som sørger for å få bilen din ren og pen på en rask og effektiv måte.

Standard: For 179 kr. i abonnementspris i måneden eller 109 kr. for en enkeltvask, kan du både få vasket felger og få skyllevoks på, det hele innen en klassisk bilvask.

Premium: Dette er abonnementet for deg som vasker bilen litt oftere, og ønsker flere tjenester. For 239 kr. i måneden, eller 149 kr. for en enkeltvask – kan du benytte deg fritt av nesten alle tjenestene våre hos Wash World. Her kan du blant annet få polert, høytrykkspylt og underspylt bilen din.

Premium Shine: Dette er den ultimative bilvasken, og sørger for at alt på bilen din er i reneste orden. Bilvasken sørger for lakkforsegling og en insektrens. Premium Shine koster 299 kr. i måneden, eller 189 for en enkeltvask.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som gir deg en skinnende ren bil med alt du trenger, etterfulgt av ekstra tørkning. All Inclusive koster 449 kr. i måneden, eller 279 for en enkeltvask.

Selvvask Kristiansand

Er du en av dem som best liker å vaske bilen selv? I Avenyen 45 i Kristiansand, har vi to selvvaskstasjoner, som du kan betjene til en lav pris på bare 12 kr. Disse stasjonene er overdekt, slik at du kan unngå dårlig vær når du vasker bilen – noe som kanskje ikke alltid er like lett hjemme. Du er utstyrt med såpe, vann og børster til å vaske bilen med. Du får også en skylning av bilen med kalkfritt vann.