Enkel og effektiv bilvask

Larvik - Gamle Kongevei

7-22Gamle Kongevei 50, 3269 Larvik

Miljøvennlig bilvask

Det finner du i Gamle Kongevei 50

Høyde: 2,6mSidespeil til sidespeil: 2,55mMaks hjulbredde: 2,15m
Image

Åpen mellom 7-22

Image

2 vaskehaller

Vi åpner stadig nye vaskehaller

Mangler det en nær deg?

Meld deg på og få beskjed når vi åpner en vaskehall nær deg

Gamle Kongevei 50–52, 3269 Larvik

Bilvask Larvik

Wash World har to vaskehaller i Larvik, i Gamle Kongevei 50–52. Her kan du benytte deg av alle Wash Worlds tjenester. Du får en billig, enkel og effektiv bilvask – som er skånsom for både pengeboka, bilen og miljøet. I Gamle Kongevei i Larvik, har Wash World åpent fra 7–22 alle dager i uka – slik at du enkelt kan få til bilvasken i en ellers stressende hverdag.

Hos Wash World Larvik, kan du få en bilvask som abonnementspris. Det gode ved dette, er at du alltid kan kjøre bilen din inn i en av Larviks Vaskehaller, uten å dra opp hverken kort eller kontanter – og øyeblikk senere ha en helt nyvasket bil. Du får tilgang til ubegrensede tjenester til den prisen du selv ønsker. Det er ingen bindingstid på Wash Worlds abonnementer.

Vi tilbyr også alle våre tjenester som enkeltpriser, for deg som ikke ønsker et abonnement.

Enkel og fleksibel bilvask i Larvik
Ønsker du bilvask i Larvik, er det mange muligheter foran deg. Vi har fire slags forskjellige tjenestenivåer, til både abonnementspris og enkeltpris.

Express: Koster 149 kr. i måneden for ubegrenset vask – og 99 kr. for en enkeltvask. Du får her en helt enkel og standard bilvask, som sørger for å få bilen din ren og pen på en rask og effektiv måte.

Standard: For 249 kr. i abonnementspris i måneden eller 149 kr. for en enkeltvask, kan du både få vasket felger og få skyllevoks på, dette er da innen en klassisk bilvask.

Premium: Dette er abonnementet for deg som vasker bilen litt oftere og ønsker flere tjenester. For 299 kr. i måneden, eller 199 kr. for en enkeltvask – kan du benytte deg fritt av nesten alle tjenestene våre hos Wash World. Her kan du blant annet få polert, høytrykkspylt og underspylt bilen din.

Premium Shine: Dette er den ultimative bilvasken, og sørger for at alt på bilen din er i reneste orden. Bilvasken sørger for lakkforsegling og en insektrens. Premium Shine koster 349 kr. i måneden, eller 249 for en enkeltvask.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som gir deg en skinnende ren bil med alt du trenger, etterfulgt av ekstra tørkning. All Inclusive koster 499 kr. i måneden, eller 299 for en enkeltvask.