Enkel og effektiv bilvask

Porsgrunn - Fjordgata

24 timer alle dager i ukenFjordgata 13, 3936 Porsgrunn

Miljøvennlig bilvask

Det finner du i Fjordgata 13

Høyde: 2,6mSidespeil til sidespeil: 2,55mMaks hjulbredde: 2,15m
Image

Åpen 24 timer i døgnet

Image

2 vaskehaller

Image

1 Vask Selv-stasjoner

Vi åpner stadig nye vaskehaller

Mangler det en nær deg?

Meld deg på og få beskjed når vi åpner en vaskehall nær deg

Fjordgata 13, 3936 Porsgrunn

Bilvask i Porsgrunn

Bor du i, eller kjører du forbi Porsgrunn og trenger en skikkelig god bilvask? I Fjordgata 13, kan du finne to av Wash Worlds vaskehaller. Her kan du benytte deg av alle våre tjenester, til både abonnementspriser og enkeltpriser. Du får en billig, enkel og effektiv bilvask – som er skånsom for både pengeboka, bilen og miljøet. Wash Worlds bilvask i Porsgrunn tilbyr også selvvask, og har åpent hele døgnet, hele uken.

Tjenester hos Wash World Porsgrunn

Vi har langt flere tjenester hos Wash World Porsgrunn. Ønsker du effektiv og god bilvask, er det mange muligheter foran deg. Vi har fem slags forskjellige tjenestenivåer, til både abonnementspris og enkeltpris.

Express: Koster 149 kr. i måneden for ubegrenset vask – og 99 kr. for en enkeltvask. Du får her en helt enkel og standard bilvask, som sørger for å få bilen din ren og pen på en rask og effektiv måte.

Standard: For 249 kr. i abonnementspris i måneden eller 149 kr. for en enkeltvask, kan du både få vasket felger og få skyllevoks på, alt innen en klassisk bilvask.

Premium: Dette er abonnementet for deg som vasker bilen litt oftere, og ønsker flere tjenester. For 299 kr. i måneden, eller 199 kr. for en enkeltvask – kan du benytte deg fritt av nesten alle tjenestene våre hos Wash World. Her kan du blant annet få polert, høytrykkspylt og underspylt bilen din.

Premium Shine: Dette er den ultimative bilvasken, og sørger for at alt på bilen din er i reneste orden. Bilvasken sørger for lakkforsegling og en insektrens. Premium Shine koster 349 kr. i måneden, eller 249 for en enkelt vask.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som gir deg en skinnende ren bil med alt du trenger, etterfulgt av ekstra tørkning. All Inclusive koster 499 kr. i måneden, eller 299 for en enkeltvask.

Selvvask Porsgrunn

Er du en av dem som best liker å vaske bilen selv? I Fjordgata 13 i Porsgrunn har vi en selvvaskstasjon, som du kan betjene til en lav pris på bare 9,75 kr. Disse stasjonene er overdekt, slik at du kan unngå dårlig vær når du vasker bilen – noe som kanskje ikke alltid er like lett hjemme. Du er utstyrt med såpe, vann og børster til å vaske bilen med. Du får også en skylning av bilen med kalkfritt vann.