Enkel og effektiv bilvask

Sarpsborg - Lilletuneveien

24 timer alle dager i ukenLilletuneveien 1, 1711 Sarpsborg

Miljøvennlig bilvask

Det finner du i Lilletuneveien 1

Høyde: 2,6mSidespeil til sidespeil: 2,55mMaks hjulbredde: 2,15m
Image

Åpen 24 timer i døgnet

Image

2 vaskehaller

Vi åpner stadig nye vaskehaller

Mangler det en nær deg?

Meld deg på og få beskjed når vi åpner en vaskehall nær deg

Lilletunveien 1, 1711 Sarpsborg

Bilvask Sarpsborg

På Lilletunveien 1 i Sarpsborg kan du finne to av Wash Worlds vaskehaller. Her kan du benytte deg av billig, enkel og effektiv bilvask – som er skånsom for både pengeboka, bilen og miljøet. Det kan nesten ikke bli bedre. Når du vasker bilen din hos oss på Wash World, bruker vi nettopp den nyeste teknologien innenfor bilpleie – som gjør at du trygt kan få vasket bilen hos oss. Hos Wash World Sarpsborg, er vi opptatte av ypperlig kundeservice og derfor har vi åpent hele døgnet, slik at du kan benytte tjenestene våre når som helst, når du ønsker det.

Fleksibel, enkel og skånsom bilvask

Vi tilbyr en ny og langt enklere måte å vaske bilen din på, slik at du alltid kan få det til å passe inn i hverdagen, uten å skulle opp og ned med pengeboka og sjekke åpningstider. Vi har nemlig bilvask som abonnement. Helt uten binding naturligvis. Du kan derfor helt enkelt og greit, akkurat når det passer deg, kjøre bilen inn i en av Sarpsborg to vaskehaller – og så er jobben gjort. Det er også selvfølgelig en mulighet hos oss å kjøpe en enkeltvask, for deg som ikke vasker bilen så ofte.

Abonnement og priser hos Wash World Sarpsborg

Du kan velge mellom fem forskjellige slags abonnementstyper og enkeltvasker:

Express, koster 149 kr. i måneden for ubegrenset vask – og 99 kr. for en enkelt vask. Du får her en helt enkel og standard bilvask, som sørger for å få bilen din ren på en rask og effektiv måte.

Standard, koster 249 kr. som månedsabonnement, eller 149 kr. for en enkelt vask. Her får du både vasket felger og skyllevoks på. Mye godt med det som faller innunder en klassisk bilvask.

Premium er abonnementet for deg som vasker bilen litt oftere, og ønsker flere tjenester. Det koster 299 kr. i måneden, eller 199 kr. for en enkelt vask – her kan du benytte deg fritt av nesten alle tjenestene våre hos Wash World. Du kan blant annet få polert, høytrykksspylt og underspylt bilen din.

Premium Shine er den ultimative bilvasken, og sørger for at alt på bilen din kommer i reneste orden. Bilvasken sørger for lakkforsegling og insektrens. Premium Shine koster 349 kr. i måneden, eller 249 kr. for en enkelt vask.

All Inclusive: Luksus bilvask med All Inclusive som gir deg en skinnende ren bil med alt du trenger, etterfulgt av ekstra tørkning. All Inclusive koster 499 kr. i måneden, eller 299 for en enkeltvask.