Informasjonskapsler og personvern

Wash World ønsker å gi deg en god og personalisert opplevelse når du bruker nettstedet vårt. Derfor bruker vi informasjonskapsler for å lagre relevant informasjon på datamaskinen din. Ved å besøke nettstedet vårt godtar du vår politikk for informasjonskapsler samt personvernerklæringen nedenfor.

1. Generelt

Når du besøker nettsiden vår, samler Wash World inn opplysninger om deg. Dette gjør vi ved at du selv oppgir opplysninger, samt ved bruk av informasjonskapsler. Nedenfor kan du lese om hvilken informasjon som samles inn, hvordan den behandles, og hva den brukes til. I tillegg kan du lese om hvem som har tilgang til informasjonen, og hvem du kan kontakte dersom du har spørsmål eller innvendinger angående informasjonen som samles inn.

2. Informasjonskapsler

2.1. Hva er informasjonskapsler?

Når du besøker Wash Worlds nettside, lagres det automatisk én eller flere informasjonskapsler i nettleseren din. En informasjonskapsel er en liten tekstfil med informasjon, som lagres i nettleseren din for at nettsiden skal kunne gjenkjenne datamaskinen din ved tilbakevendende besøk. Informasjonskapsler gjør det enklere å bruke internettet fordi du ikke trenger å begynne på nytt hver gang. Med andre ord kan nettstedet bruke en informasjonskapsel for å huske informasjon om preferansene dine. Det er f.eks. en informasjonskapsel som gjør at du ikke trenger å logge på hver gang du besøker sidene du bruker ofte. Det lagres ikke personopplysninger i informasjonskapslene våre, og de kan ikke inneholde virus eller på annen måte skade datamaskinen din. Du kan lese mye mer om informasjonskapsler her.

2.2 Hva bruker vi informasjonskapsler til?

Vi bruker informasjonskapsler med det formålet å optimere nettstedet vårt og dets funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg. Vi bruker blant annet informasjonskapsler for å huske brukernavnet og passordet ditt. I tillegg bruker vi informasjonskapsler for å samle inn statistikk om hvordan nettsiden brukes via verktøyet Google Analytics. Formålet med disse informasjonskapslene er å generere statistisk informasjon om hele gruppen av internettbrukere, som gjør det mulig å fastslå f.eks. hvilke nettsider som er mest populære i forskjellige demografiske grupper (f.eks. blant kvinner/menn, alder osv.). Opplysningene presenteres kun for andre personer eller selskaper i aggregert form. Målingene for dette utføres under nøye overholdelse av personopplysningsloven.

2.3 Hvor lenge oppbevarer vi informasjonskapsler?

Informasjonskapslene vi bruker oppbevares i et variert antall måneder avhengig av formålet med de forskjellige informasjonskapslene. Hver gang du besøker nettsiden vår, forlenges perioden for de ulike informasjonskapslene, og de slettes automatisk fra nettleseren din igjen når de utløper.

2.4 Hvordan unngår eller sletter du informasjonskapsler?

Hvis du ikke ønsker informasjonskapsler, kan du blokkere alle informasjonskapsler eller slette eksisterende informasjonskapsler. Du kan også velge å motta et varsel før en informasjonskapsel lagres i nettleseren din. Les mer om hvordan du gjør dette her. Du kan spesifikt velge bort informasjonskapsler for Google Analytics. Ved nye besøk på nettsiden vår opprettes informasjonskapsler på nytt.